Necrològiques

Estimat mossèn Ramon Oller

Ens has deixat després d’una llarga malaltia que es va presentar a la teva vida tot just jubilar-te. La dignitat en què has viscut tot aquest temps, la paciència i la valentia amb què ho has afrontat, ha estat un exemple per a tots nosaltres.

Hem tingut la sort de tenir-te com a consiliari del nostre grup de matrimonis durant 20 anys.

No ens has fallat mai. Has sigut un més del nostre grup, amic i capellà, sensible als nostres problemes, a les nostres inquietuds, sempre atent a les nostres vides durant aquests 20 anys....

El teu respecte per les diferents maneres de pensar, la teva empatia, bondat, la teva integritat com a persona arrelada en el mon actual, la teva capacitat per estimar i estar al costat de tothom que ho necessités. La teva actitud ens encomanava unes enormes ganes de viure el present a la llum de la Fe.

La manera que tenies de dir-nos les coses, amb humilitat, sense voler alliçonar-nos i sempre transmetent-nos la teva profunda Fe en Jesucrist. La teva manera de viure, amb senzillesa i compromís, serà un exemple per a nosaltres.

Ramon, sempre estaràs present entre nosaltres, al costat de la teva germana Montserrat i el teu nebot Josep, exemple de família que gràcies a tu hem conegut.

Gràcies per tot el que hem rebut de tu.

Gràcies pel teu Amor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia