Necrològiques

A Francesc Estrada Badia, ‘in memoriam’

La pesca esportiva perd un dels seus grans valors

Ens ha deixat un home inquiet i vital, de tarannà tranquil i dialogant, amb qui venia de gust poder compartir competicions, viatges, reunions o qualsevol activitat.

De jove compaginà la pesca amb la pràctica del basquetbol i el motociclisme, esport en el qual competí en l’àmbit internacional en l’especialitat de trial. Va desenvolupar la seva trajectòria en la pesca esportiva, esport en què destacà especialment en la gestió esportiva, com a membre del Club de Pesca Mar-Sport d’Arenys de Mar, on inicià la seva trajectòria a partir dels anys vuitanta. Durant trenta anys formà part de la junta directiva del club, que presidia des del 2011. També ocupà diferents càrrecs directius en l’àmbit federatiu. Presidí l’àrea de mar costa (1993-2005) i la de pesca d’altura (2000-05 i 2010-20) de la Federació Espanyola de Pesca Esportiva i Casting. Exercí com a capità de la selecció espanyola de les especialitats d’embarcació fondejada (1991-2001), mar costa (1993-2001) i pesca d’altura (2000-05 i 2010-20). Fou vicepresident de la Federació Internacional de Pesca Esportiva en Mar (2001-05). Membre del Comitè Olímpic Espanyol (2003-05), rebé la Reial Orde del Mèrit Esportiu (2007) en categoria d’argent.

La pesca esportiva perd un dels seus grans valors i el recordarà per sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia