Necrològiques

Sor Clara Villoslada Martín

Estimada, lluitadora i perseverant

Estimada, lluitadora i sempre al costat de les famílies i els infants de Salt. Sor Clara Villoslada deixa un important llegat a Salt, tal com exemplifiquen les mostres d’afecte que durant els darrers dies s’han rebut un cop vam conèixer que va morir aquest cap de setmana.

Filla adoptiva de Salt el 2015 i premi Tres de Març 2004, sor Clara va arribar a la vila a 23 anys per treballar al psiquiàtric i, des del primer dia i durant 50 anys, es va convertir en un referent per la seva personalitat rebel davant les injustícies. Sempre al costat de les famílies i els nens i les nenes del municipi. Al servei dels més necessitats, l’any 1985 va posar en marxa el casal infantil La Casita, un espai per ajudar els qui més ho necessitaven i donar una oportunitat a tothom. Es va dedicar a l’activitat del centre en cos i ànima amb l’objectiu d’atendre els infants de les famílies amb dificultats socials i econòmiques de Salt.

Sense cap mena de dubte som davant d’una persona que ha deixat empremta a molts saltencs, una personalitat sempre al servei de les persones que recordarem per la seva trajectòria personal, social, educativa i cívica. Sor Clara, descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia