Necrològiques

OBITUARI

En record de Quim Vencells

Des de l’Associació Gironina d’Agorafòbics lamentem profundament la pèrdua d’en Quim Vencells i Serra, el nostre fundador i president honorífic.

Quim ens has ajudat en els moments més difícils de la nostra vida, ens has donat la mà quan més ho necessitàvem, ens has sostingut quan no podíem, ens has regalat somriures quan més falta ens feien, has estat llum per totes les persones que formem part de l’associació. Estaràs en el nostre cor per sempre, no t’oblidarem mai.

La millor manera que tenim d’honrar-te és seguir el teu llegat, fer pinya, seguir lluitant per l’Associació. Tu l’has tirat endavant, des del 1997, amb la teva força i empenta. Mentre ella visqui, tu seguiràs present.

Gràcies a l’Associació ens hem sentit acollides, benvingudes, hem trobat un lloc segur on poder afrontar les nostres pors, hem crescut, hem sortit de la nostra zona de confort.

Sense tu això no hagués estat possible. Tu ens has donat una família, algú amb qui comptar i això té un valor incalculable. Descansa en pau, t’estimem Quim!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia