Canals

La música del país, a Campllong

Musicant, el Festival de Música del País de Campllong, arriba a la seva vintena edició amb un cartell de luxe. Obrirà el festival el dia 29 d’agost el musical Isabel Cinc hores, que, sota la direcció de Marcel Sabaté, versiona l’obra de Toni Strubell, adaptada al teatre per Kim Planella i musicada per Antoni i Marc Mas. Els prendrà el relleu la formació Cor de Cambra Palau de la Música Catalana el dimecres 30 del mateix mes i els inimitables Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferrereies el 31 d’agost. Els primers interpretaran un cançoner català contemporani i els segons tornen amb la música d’arrel en una gira que repassa els trenta anys de carrera.

Els prendrà el relleu Neu Mar i l’espectacle Dones de sal l’1 de setembre, un homenatge a les dones del mar protagonitzada per la música, la dansa, la imatge i la paraula. Finalment, Marc Parrot serà l’encarregat de posar el colofó el dia 2 de setembre, tancant el Musicant 2023. Vindrà a presentar Els fets i l’atzar, un nou treball en què es conjuguen la lírica i la profunditat de les lletres amb l’experimentació dels sons, elements amb què l’artista fa sorgir cançons boniques, senzilles i directes.

Musicant Del 29 d’agost al 2 de setembre www.musicantcampllong.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia