Canals

Jazz, pop i sardanes, al F’Estiu

En aquesta tercera edició el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni es manté fidel a una línia de programació musical que vol arribar a tots els públics. La programació del 2023 consta de sis concerts en què la música més popular i pròxima serà la gran protagonista amb diversitat de ritmes i estils. Hi tenen cabuda el pop català, les sardanes, la cançó d’autor i el jazz, oferint un format pròxim, amb actuacions en un espai emblemàtic com és el castell de Calonge.

Després del concert de presentació celebrat el mes de maig amb l’actuació del Quartet Mèlt, el festival pròpiament dit començarà amb el concert de Ricard Gili Jazz Session, en què el mític trompetista i director de la Locomotora Negra tornarà a l’escenari del castell acompanyat de músics de renom del panorama jazzístic català per oferir una sessió de jazz clàssic amb un repertori que inclou temes de blues, espirituals i jazz dels anys 20, 30 y 40 de Nova Orleans, Chicago i Nova York, i també alguns temes propis. L’endemà la Cobla Sant Jordi i la Cobla La Principal del Llobregat oferiran un recital sardanístic i pel 12 d’agost hi ha programat un viatge musical a través de la història del cinema a càrrec de la Gio Symphonia. Completaran la programació Els Amics de les Arts (17 d’agost) amb la presentació del nou disc, titulat Allà on volia, els prendrà el testimoni Elena Gadel (18 d’agost) amb el seu nou treball, Et confesso, i la tancarà Manu Guix amb Moments.

F’Estiu Del 10 d’agost al 19 d’agost https://reserves.calongeisantantoni.cat/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia