Canals

Un Istiu somiat: quinze concerts

El festival Istiu oferirà una programació variada i de qualitat amb la voluntat d’arribar a tota mena de públics, destacant l’atractiu de diversos espais amb encant del centre històric de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, i contribuir a la dinamització d’altres sectors de la localitat, com la restauració, l’hostaleria o el comerç. Amb aquest propòsit, la música n’és el fil conductor, amb una programació que inclou un quinzena de concerts molt potents.

S’inaugurarà la tercera edició amb una producció pròpia del festival que permetrà gaudir del primer concert conjunt de Kelly Isaiah, vocalista de la banda lleidatana Koers, i la Vicens Martín Dream Big Band, que interpretaran una selecció de grans hits de la música soul i estàndards de la música nord-americana dels anys trenta i quaranta. L’endemà, 4 de juliol, prendran el relleu Bigblack Rhino, Lildami i Anna Andreu; i el 5 de juliol pujaran a l’escenari Madame Mustash, Manu Guix i Moshka. A continuació, el 6 de juliol, hi actuaran River Omelet, Magalí Sare i Alex Dee, i pel 7 de juliol s’esperen les actuacions de Pol Batlle i Rita Payés i Marc Timón –que toca a casa.

Dues sessions de DJ encapçalades per Miki Puig –una a la tarda, per al públic familiar– i Ginestà estan programades per al dissabte, abans que Albert Pla i Diego Cortés assaltin l’escenari del Pati Palau dels Comtes per celebrar un Istiu d’aquests que es faran recordar.

Istiu Del 3 al 9 de juliol istiu.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia