Canals

Rod Stewart, la primera estrella

El cel de Calella de Palafrugell s’omplirà d’estrelles i l’escenari de Cap Roig Festival s’il·luminarà com cada any per acollir-les. La primera que brillarà és el veterà cantant i compositor britànic Rod Stewart, demostrant als seus 78 anys que no ha perdut ni un bri de carisma i, és clar, d’atractiu artístic. No només es preguntarà Da Ya Think I’m Sexy? sinó que farà repàs d’altres temes mítics, en el que serà el concert inaugural del festival.

Entre la seva actuació i la de David Bisbal, que clausurarà la programació, seran molts els artistes i grups que hi actuaran, de la talla de Norah Jones, Simply Red, Luz Casal, David Bisbal, Sebastián Yatra, Vanesa Martín, Juan Diego Flórez, Manuel Carrasco, Pablo López, Lola Índigo, Damien Rice, Mika, Pablo Alborán, Ara Malikian, Els Amics de les Arts, Stay Homas, Taburete, Joan Dausà, Sílvia Pérez Cruz i Els Catarres, que componen el cartell d’aquest any. Per la seva banda, Dàmaris Gelabert i l’espectacle De Simba a Kiara, el tribut al Rei Lleó se sumen al calendari d’actuacions, protagonitzant les nits del Cap Roig Mini.

Pel que fa al concert solidari, se celebrarà el 17 d’agost i anirà a càrrec de Vanesa Martín, la recaptació del qual es destinarà a equipar la sala d’estimulació sensorial de l’associació POTS.

Cap Roig Festival Del 14 de juliol al 19 d’agost caproigfestival.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia