Canals

Girona treu la música als parcs

Fomentar la cultura de proximitat i apropar nous públics a la música: aquests són els bons propòsits que hi ha al darrere del cicle Notes al Parc, organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través de La Marfà-Centre de Creació Musical, i l’Auditori de Girona. En la seva setena edició, el cicle estiuenc de Girona ha programat una dotzena de propostes musicals gratuïtes a diferents parcs i barris de la ciutat, també amb una ferma voluntat descentralitzadora. Gairebé tots els artistes de músiques modernes que participen en aquesta edició formen part de projectes vinculats als diferents programes de suport a la creació de La Marfà-Centre de Creació Musical.

Manel Fortià Trio, Girona Jazz Project Big Band, Sara Terraza, Duo Enxebre, Carola Ortiz, Cor de Teatre, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i el duo Arar actuaran en diferents escenaris. A la plaça de les Botxes, en plena Devesa, s’hi podrà gaudir també del poema simfònic per a cobla, arpa i percussió Mar de sang, de Cesc Corominas, amb poemes d’Assumpta Rodeja, i també hi tindran lloc els concerts del pianista Roman Lopatynskyi, Tina Gorina i Stanislav Angelov, i Mar Gimferré i Marc Piqué.

Notes al Parc Del 8 de juliol al 23 d’agost web.girona.cat/lamarfa/concerts/notesalparc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia