Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡A todo tren! Destino Asturias

«¡A todo tren! Destino Asturias»

2021. Espanya. 88'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Santiago Segura.
Intèrprets: Santiago Segura, Leo Harlem, Florentino Fernández, Joaquín Reyes, Luna Fulgencio.
Argument: Ricardo és un pare molt responsable que decideix portar el seu fill a un campament a Astúries. Diversos pares decideixen que sigui ell l'encarregat d'acompanyar un total de sis nens fins al seu destí, però ningú compta amb què Felip, l'avi extravagant i una mica irresponsable de dos dels nens, s'uneixi a el viatge. Quan el tren arrenca sense els adults a bord i amb els nens sols dins, comença una boja persecució.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
¿Quién es quién?

«¿Quién es quién?»

2020. França. 100'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jean-Patrick Benes.
Intèrprets: Alexandra Lamy, Franck Dubosc, Christiane Millet, Margot Maricot, Philippe Uchan.
Argument: Un matí, els Morel es desperten amb un gran problema. ¡Descobreixen que les seves ments s'han intercanviat i que cada un d'ells està atrapat en el cos d'un altre membre de la família! Chacha, de 6 anys, està en el cos de el pare, el pare en el cos del seu fill adolescent, el fill en el cos de la germana gran, la germana gran en el cos de la mare i la mare en el cos de Chacha... I això és només el principi.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Adiós, idiotas

«Adiós, idiotas»

2020. França. 87'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Albert Dupontel.
Intèrprets: Virginie Efira, Albert Dupontel, Adèle Galloy, Grégoire Ludig, Nicolas Marié.
Argument: Quan Suze Trappet s'assabenta als 43 anys que està greument malalta, decideix anar a la recerca del fill a què es va veure obligada a abandonar quan tenia 15 anys. La seva recerca administrativa li farà conèixer a JB, un home madur en plena depressió, i al Sr. Blin, un arxiver cec amb un entusiasme impressionant. Els tres s'embarquen en una recerca tan espectacular com impossible.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
After. Almas perdidas

«After. Almas perdidas»

2020. EUA. 99'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Castille Landon.
Intèrprets: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Arielle Kebbel, Mira Sorvino, Stephen Moyer.
Argument: Tessa comença un nou i emocionant capítol de la seva vida. Però, mentre es prepara per a mudar-se a Seattle per al treball dels seus somnis, la gelosia d'Hardin i el seu comportament amenacen la seva intensa relació. La situació es complica quan apareix el pare de Tessa i surten a la llum impactants secrets sobre la família de Hardin.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Annette

«Annette»

2021. França. 140'.
Gènere: Musical
Direcció: Leos Carax.
Intèrprets: Marion Cotillard, Adam Driver, Simon Helberg, Rila Fukushima, Dominique Dauwe.
Argument: Henry és un monologuista còmic d'humor incisiu i Ann una cantant de renom internacional. Centre de totes les mirades, junts formen una parella feliç envoltada de glamur. El naixement de la seva primogènita, Annette, una nena misteriosa amb una destinació excepcional, els canvia la vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Benedetta

«Benedetta»

2021. França-Països Baixos. 131'.
Gènere: Thriller
Direcció: Paul Verhoeven.
Intèrprets: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphné Patakia, Lambert Wilson, Olivier Rabourdin.
Argument: A les acaballes del segle XV, amb una plaga assolant la terra, Benedetta Carlini s'uneix com a novícia al convent de Pescia a la Toscana. Benedetta, que des de molt jove ha tingut la capacitat de realitzar miracles, arriba a la comunitat i el seu impacte és immediat i transcendental.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Billy

«Billy»

2020. Espanya. 71'.
Gènere: Documental
Direcció: Max Lemcke.
Argument: La Transició espanyola va ser per a uns un procés exemplar i per a altres una maniobra evasiva. Si hi ha una història que mostra els clarobscurs de la Transició, és la d'Antonio González Pacheco, àlies Billy el Niño, conegut torturador del franquisme. Aquest documental dona veu tant a les seves víctimes com a polítics en actiu, policies, periodistes i advocats.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Blue Bayou

«Blue Bayou»

2021. EUA. 117'.
Gènere: Drama
Direcció: Justin Chon.
Intèrprets: Justin Chon, Alicia Vikander, Mark O''Brien, Linh Dan Pham, Emory Cohen.
Argument: Antonio Leblanc, un coreà criat en una petita ciutat a Louisiana Bayou, està casat amb l'amor de la seva vida, la Kathy, i és padrastre de la seva estimada Jessie. Lluitant per oferir a la seva família una vida millor, ha de enfrontar-se als fantasmes del seu passat quan descobreix que podria ser expulsat de l'únic lloc que considera casa seva.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Calamity

«Calamity»

2020. França. 82'.
Gènere: Animació
Direcció: Rémi Chayé.
Argument: 1863, Estats Units d'Amèrica. En una caravana que va cap a l'oest amb l'esperança d'una vida millor, el pare de Martha Jane resulta ferit, així que ella ha de conduir la carreta familiar i tenir cura dels cavalls. Aprendre és difícil i no obstant això mai s'ha sentit més lliure. Per muntar millor decideix posar-se pantalons i tallar els seus cabells, generant així una enorme polèmica.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Candyman

«Candyman»

2021. EUA. 91'.
Gènere: Terror
Direcció: Nia DaCosta.
Intèrprets: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky.
Argument: Fins on arriba la memòria col·lectiva, els residents dels habitatges de protecció social de barri de Cabrini Green, Chicago, han viscut terroritzats per una fantasmagòrica història que ha anat passant de generació en generació: la llegenda d'un assassí sobrenatural amb un garfi com a mà, que s'apareix tan sols esmentant el seu nom cinc vegades davant d'un mirall.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Chavalas

«Chavalas»

2020. Espanya. 91'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Carol Rodríguez Colás.
Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes, José Mota.
Argument: Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables a l'adolescència, tornen a trobar-se al barri per rememorar l'amistat que les va unir, compartir noves aventures i fer front als dilemes que les envolten. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Gairebé sense adonar-se'n, s'ajudaran a prendre decisions importants en les seves vides.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Con quién viajas

«Con quién viajas»

2021. Espanya. 86'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Hugo Martín Cuervo.
Intèrprets: Salva Reina, Ana Polvorosa, Pol Monen, Andrea Duro.
Argument: Quatre desconeguts es reuneixen al centre de Madrid per anar en cotxe a Cieza, Múrcia, gràcies a una aplicació de viatges compartits. Durant el trajecte els passatgers xerren sobre aspectes de la seva vida per trencar el gel. Tot flueix amb normalitat, però el conductor sembla amagar alguna cosa i es comporta de manera estranya. El viatge resultarà molt surrealista, més divertit del que esperaven.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Cruella

«Cruella»

2021. EUA. 134'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Craig Gillespie.
Intèrprets: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Emily Beecham, Mark Strong.
Argument: Inicis rebels d'una de les vilanes més conegudes de cinema i famosa per la seva elegància, Cruella de Vil, al Londres dels anys 70, en plena revolució del punk rock. Es tracta d'una jove estafadora anomenada Estella, que experimenta una sèrie d'esdeveniments que la condueixen a assumir la seva condició malvada i la converteixen en la estrident i venjativa Cruella.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Cuestión de sangre

«Cuestión de sangre»

2021. EUA. 138'.
Gènere: Drama
Direcció: Tom McCarthy.
Intèrprets: Matt Damon, Camille Cottin, Abigail Breslin, Lilou Siauvaud, Deanna Dunagan.
Argument: L'operari de plataforma petrolífera a l'atur Bill Baker viatja d'Oklahoma a Marsella per reunir-se amb la seva filla Allison, de la qual es troba distanciat i que ha sigut empresonada per un assassinat que assegura no haver comès. Allison s'aferra a una nova pista que podria exonerar-i pressiona en Bill perquè es posi en contacte amb el seu equip d'advocats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]