Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Alcoberro: “Quan hi ha divisió entre les forces independentistes l’ANC grinyola, però sempre hem mantingut una trajectòria coherent”

El vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana ha visitat aquest dimarts ’L’illa de Robinson’

A la taula d’analisi també hi han participat Jaume Marfany, Germà Capdevila, Manuel Cuyàs i Dolors Feliu

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dimarts, 20 de febrer de 2018. El Punt Avui Televisió
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dimarts, 20 de febrer de 2018. El Punt Avui Televisió

A les portes de l’Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el vicepresident de l’entitat, Agustí Alcoberro, ha visitat aquest dimarts L’illa de Robinson d’El Punt Avui televisió.

Alcoberro ha fet balanç del seu paper al capdavant de l’Assemblea: “Vaig ser vicepresident i de seguida es van quedar a Jordi Sànchez a la presó. Ha estat un període molt intens, vam proclamar la República i van fer una vaga general.”

El vicepresident de l’ANC també ha valorat el moment actual de l’entitat: “L’ANC, en els moments en què hi ha divisió palesa entre les forces independentistes, grinyola, perquè hi ha gent de totes les forces. Però hem mantingut una trajectòria coherent sempre”.

Alcoberro ha estat tot el programa a la taula d’anàlisi de L’illa de Robinson, juntament amb Germà Capdevila, Dolors Feliu, Jaume Marfany i Manuel Cuyàs.

El programa també ha analitzat el camí cap a la investidura. Les últimes notícies obren un possible camí per desllorigar l’aturada institucional.

Un dels altres assumptes de debat ha estat la desfilada de càrrecs al Tribunal Suprem. Avui ha estat el torn d’Artur Mas i Neus Lloveras. Tot i això, Anna Gabriel ha decidit no presentar-s’hi i quedar-se a Suïssa. El seu torn era aquest dimecres.

Us oferim el vídeo del programa d’aquest dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.