Comunicació

POLÍTICA

La CCMA es planteja querellar-se contra el PP i Cs pels atacs a TV3

El director de TV3 assegura que les acusacions dels partits són “difamacions molt greus”

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estaria estudiant si les acusacions que han fet els darrers dies el PP i Cs contra TV3 per la cobertura de la detenció de Carles Puigdemont són constitutives de delicte.

Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya, va presentar una petició al president en funcions del consell de govern de la CCMA, i els serveis jurídics de l’ens públic ho estan valorant. Sanchis, en una intervenció al programa ‘Estat de Gràcia’ de dilluns va dir que “arriba un moment que les acusacions polítiques passen una línia vermella”.

Les acusacions del PP i Cs s’originen arran de la cobertura que TV3 va fer diumenge un cop coneguda la detenció de Carles Puigdemont i les posteriors protestes al carrer. Juan Carlos Girauta, portaveu de Ciutadans al Congrés, va afirmar que la televisió pública era “un engranatge clau del cop d’Estat”. A més, va afegir que “encoratjava la resposta al carrer”. En un sentit similar es va expressar Xavier García Albiol, que va dir al seu perfil de Twitter que TV3 “incendiava la població”.

Sanchis ha reclamat als polítics que siguin clars en les seves queixes i indiquin “en quin moment es va atiar la població perquè exerciren la violència” i va afegir que “estan mirant si els tuits que van fer determinats polítics aquell dia o algunes declaracions que es van fer no són constitutives de delicte”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia