Comunicació

El servei de Netflix cau durant unes dues hores arreu del món

L’empresa ha assegurat al migdia que el problema ja s’havia resolt

Usuaris de diversos països, sobretot d’Àsia i Europa, han patit la incidència

El servei de vídeo en línia Netflix ha estat interromput aquest dijous durant prop de dues hores a diferents parts del món, on un número indeterminat d’usuaris ha tingut dificultats per veure els seus programes en streaming.

Diversos usuaris han comentat a les xarxes socials que estaven tenint problemes amb el servei a llocs tan diversos com el Japó, Xina, Països Baixos, França, l’Estat espanyol, Regne Unit o Bèlgica, entre altres països, sobretot europeus.

“Estem experimentant problemes tècnics. Estem ocupats per corregir-los el més aviat possible. Recomanem tornar a provar Netflix de nou més tard. Perdó per les molèsties”, ha indicat la companyia californiana a través de les xarxes socials.

A primera hora del matí als Estats Units (migdia a Europa), la incidència ja s’havia resolt i el sistema ha tornat a funcionar amb normalitat a tot el món, segons han assegurat de l’empresa.

Netflix s’ha disculpat per la “caiguda” del servei i ha suggerit als usuaris que encara tinguin problemes que es posi en contacte amb el seu centre d’assistència.

Altres caigudes globals

No és la primera vegada aquest any que un servei digital de caràcter global pateix una incidència. Al març, les aplicacions de Facebook i Instagram per a telèfon mòbil i ordinador van patir una interrupció parcial de les seves funcions a nivell mundial, una de les més grans que mai han afectat les companyies de Mark Zuckerberg.

En el cas de Facebook, una de les funcions més afectades va ser el servei de missatgeria privada Messenger –que disposa e la seva pròpia aplicació per a mòbils– i en el d’Instagram –propietat de Facebook– els problemes es van centrar en la publicació de nous continguts i la secció d’“històries”.

Els problemes van afectar llavors països com Estats Units, Canadà, Mèxic, Guatemala, El Salvador, Colòmbia, Perú, Xile, Argentina, Brasil, Estat espanyol, Portugal, França, Regne Unit, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos, Àustria, Polònia, Índia, Malàsia i Filipines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia