zàping

E.R

Quantes temporades d'Urgencias ens deu Televisió Espanyola? Ja no sé quan m'hi vaig perdre! Ni quin va ser l'últim capítol que vaig veure de la sèrie més maltractada!

El dijous 2 d'abril de l'any 2009 l'NBC va emetre l'episodi 22 de la 15a temporada d'ER, el capítol final de la sèrie, que va començar a rutllar el 19 de setembre del 1994. Titulat And in the End..., és el capítol 331 d'Urgencias, en què Noah Wyle (el doctor John Carter) i Eriq La Salle (el doctor Peter Benton) hi tindran un paper destacat, com el que van tenir en el primer capítol. Em faria gràcia veure'l. Tanta com el número 19 d'aquesta temporada, Old times, en què torna el pediatra Doug Ross (George Clooney). Concebuda per Michael Crichton i produïda per Steven Spielberg, E.R. és tan realista que, despullada de les històries personals, té força elements de docudrama. És una de les sèries de metges més plagiades i és de les tres sèries essencials de la història de la televisió moderna. Junt amb Twin Peaks i X-Files (totes dues tan genials com irregulars), marca el camí del futur de les grans sèries de la televisió moderna. A TVE no li'n demanaria pas una reposició ordenada; en faria prou amb una antologia, especialment el capítol dirigit per Tarantino.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.