Comunicació

Aldaia Ràdio 98.2 FM obté la llicència provisional

Després de 9 anys d'espera, l'Ajuntament d'Aldaia ha rebut la resolució de l'adjudicació provisional amb el dial 98.6

Després de 9 anys d'espera, Aldaia Ràdio 98.2 FM ha rebut la resolució de l'adjudicació provisional de la llicència amb el dial 98.6 FM al que s'haurà d'adaptar durant els pròxims mesos.

L'any 2000 com a embrió de l'actual projecte radiofònic, l'Ajuntament d'Aldaia va demanar a la Generalitat la llicència per a prestació del servei de comunicació audiovisual radiofònica. Des d'aleshores i a punt de complir quasi 10 anys emetent en proves i les reiterades peticions encara no l'havien obtingut.

Al mes de maig, el Ple Municipal va aprovar amb el vot favorable del PSPV i EU i el vot en contra del PP, demanar de nou la llicència provisional per a poder regularitzar el servei municipal que tanta bona acceptació i participació ha tingut en la ciutadania.

Després que la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions del Ministeri d'indústria atorgara la freqüència 98.6 de la FM, ara ha segut la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, qui ha concedit la llicència provisional per a la prestació d'aquest servei de radiodifusió i, s'obren tres mesos de treball tècnic i canvi de dial per a poder tindre ja la llicència definitiva i començar una nova era per a Aldaia Ràdio.

La ràdio de casa

E.C.

Per a l'alcaldessa d'Aldaia, Empar Navarro, la creació d'Aldaia Ràdio va respondre al desig de l'equip de govern de posar en funcionament un mitjà de comunicació que oferira informació de proximitat i un espai per a la participació i ha destacat que “hui la ràdio de casa és un mitjà local consolidat i i de referència que ja compta amb una audiència important, aconseguida amb molt de treball i amb la presència constant dels micròfons al carrer”.

Per a Guillermo Luján, Regidor de Comunicació, Aldaia Ràdio és un mitjà pròxim i participatiu, “que s'ha situat, des dels inicis, al costat de la ciutadania. Un fet que ha estat, precisament, la clau del seu èxit”.

L'alcaldessa i l'edil han felicitat als professionals de la ràdio, a les persones que hi col·laboren de manera altruïsta i a la ciutadania d'Aldaia per aquesta bona notícia, “gràcies al suport de totes les parts ha estat possible consolidar la ràdio de casa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.