Comunicació

El zàping

Retrobaments de segona

Fins i tot els fans de la telerealitat estem decebuts

Tele 5 no sap viure sense xou de telerealitat en antena. Ara, com que li ha fallat OT, s'havia quedat sense cap entremig de GH i Supervivientes i ha hagut d'improvisar. Com l'any passat. També llavors va allargar fins a l'infinit GH –han estat les dues edicions més llargues– i es va treure de la màniga un invent de baix cost per aprofitar encara més la casa de Guadalix: GH: el reencuentro. Aquest any, a corre-cuita després de la fi d'OT, han decidit repetir, però canviant un xic la història, perquè ja van gastar les millors parelles antigues de GH. Ara hi poden entrar gent de tots els xous de telerealitat de la cadena.

El reencuentro: diez años después –nom horrorós, que vol fer honor als deu anys de telerealitat a l'Estat espanyol– es va estrenar dijous amb una gala tan llarga com sempre, però que es va fer més pesada que mai. No li van saber donar ritme, sobretot al principi, molt lent. I aquest any ja no té la gràcia –que tampoc no era molta– de l'any passat. Ja no hi ha sorpresa. Tots ja sabien que haurien de concursar amb algú del seu xou i, per a més inri, la majoria de parelles triades no tenen “comptes pendents” i són molt amigues. A més, el fet de barrejar xous, fa que hi hagi massa famosets de segona –tant per tant, ja podrien haver fet un GH Vip 3 amb gent que no hem vist encara en el seu dia a dia– barrejats amb els més polèmics de GH i Las joyas de la corona. I perquè el despropòsit fos encara més gran volien que entressin també mares de concursants de GH! Aquí no hi ha normes ni res. Fins i tot els fans de la telerealitat que ens hem empassat la majoria de xous, vam quedar decebuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.