Comunicació

La mirada

Gabilondo a ‘La noria'

Se'l veia distant, no gaire còmode per intervenir en aquest espai

Aquest cap de setmana s'han concedit a Ponferrada els tradicionals premis Micrófono de Oro i una dels guardonades ha estat Ana Rosa Quintana. A La noria de dissabte al vespre van connectar-hi en directe, amb una nova treballadora del programa anomenada Milena, i Jordi González va conversar uns minuts amb la premiada. Tot era una festa, una ampolla de xampany francès, una revetlla de Sant Joan: “¡Muchas felicidades, Ana Rosa!”. Quina alegria! La pobra AR deu estar ben necessitada d'estimació, immersa com està en el sidral que va organitzar el seu programa amb el cas Mari Luz. I qui millor que la seva pròpia emissora per aixecar-li la moral.

Al cap d'una estona Milena tenia un altre convidat. Ni més ni menys que Iñaki Gabilondo, també guardonat per la seva intensa trajectòria. D'entrada, tant Milena com González li van mostrar la seva més rendida i sincera admiració, mil respectes van ser presentats i genuflexions diverses. A Gabilondo se'l veia una mica distant, no excessivament còmode per intervenir en un espai com La noria. Va parlar amb simpatia de Luis del Olmo –l'impulsor dels premis–, va recordar l'apassionant competència que van mantenir ells durant molts anys als matins de les ones. I el millor va ser el final de la conversa: Jordi González el va convidar a La noria –per fer-li una entrevista en profunditat– i ell va agrair l'oferiment però immediatament va regalar-li un reguitzell d'excuses. Ah! Ni Johan Cruyff feia driblatges tan deliciosos!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.