Comunicació

La mirada

A l'Esport 3

Senzill però efectiu, sense tirar-se ningú els plats pel cap

Doncs sí, Efectivament de l'Esport 3 s'està construint uns fonaments interessants. Ja prevèiem que els dubtes i imprecisions inicials, la manca de definició tonal i el perfil difós dels convidats anirien agafant la forma desitjada, ni que fos imperceptiblement, a mesura que els dies avancessin. En una paraula, necessitava atreviment per poder injectar-se en vena una dosi triple de personalitat pròpia. I a poc a poc ho està aconseguint. El programa especial de dimarts a la nit sobre la final de la copa del Rei entre Barça i Madrid va ser ben agradós de veure. Abans ens van regalar una trobada entre Johan Cruyff i el gran John Benjamin Toshack perquè repassessin plegats la final de 1990. Està molt bé que Esport 3 s'atreveixi amb aquest tipus de programes especials a l'estil dels que fa Canal+: amb traç reposat i mirada arran de terra, amb afany analític i bisturí afinat però sense musiquetes, fanfàrries, estridències ni intervencionisme dels periodistes de la casa. Per parlar del Barça, dels seus jugadors i la seva grandesa no calen muntatges musicals amb els acords de l'Elèctrica Dharma o de Manel o de Serrat. Aquestes coses podrien anar passant a la història, no?

I a l'Efectivament van repassar les finals de copa anteriors entre Barça i Madrid amb convidats especials, connexions telefòniques amb Schuster i Julio Salinas i uns quants vídeos nostàlgics que tant de gust ve repassar. Senzill però efectiu, sense tirar-se ningú els plats pel cap però amb vocació inequívoca de no fer dormir les cabres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.