Comunicació

La mirada

Ussama, tirat al mar

Només Lorenzo Milá, a TVE, hi va aportar un apunt de suspicàcia

Em vaig empassar sencer el discurs televisat de Barack Obama en què explicava l'operació contra Ben Laden i em vaig quedar una estona reflexionant-hi. No sóc analista polític i els meus coneixements de política internacional són més aviat limitats, però no em resisteixo a fer un parell d'aportacions respecte al cas.

Vaig estar pendent dels informatius d'ahir al migdia a totes les emissores i un punt de vista era el dominant: amén a tot. Ens diuen que Ben Laden és mort i ens ho creiem. Ens diuen que l'han llançat al mar (!!!) i ens ho creiem. Ens entaforen una versió oficial dels fets que atempta contra tota transparència i ens ho creiem. Només Lorenzo Milá, a TVE, hi va aportar un apunt de suspicàcia. Suposo que deu ser encara molt aviat per fer-se excessives preguntes i que les anàlisis dels experts en el tema injectaran una mica de llum sobre tanta tenebra informativa. Què vol dir que l'han llançat al mar? Ningú en donarà cap explicació? Cap líder mundial té res a dir-hi? Cap informatiu pot mostrar, o suggerir, una mica de voluntat analítica sobre l'assumpte?

Avui és un bon dia per recomanar-los que vegin Loose change, el sensacional documental de Dylan Avery que qüestiona la versió oficial de l'11-S assenyalant la impossibilitat que fos un avió el que s'estavellés contra el Pentàgon i preguntant-se sobre el misteriós avió de Pennsilvània, el bon estat de conservació de les restes humanes trobades entre la ferralla fosa dels avions i els edificis i la fulminant caiguda de les dues torres. Fa pensar, i molt. No se'l perdin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.