Comunicació

La mirada

Exorcismes

Sergio Sauca va reiterar que les crítiques no tenen fonament

L'altre dia vaig enganxar Más allá de la vida i la convidada era Terelu Campos. Més que l'exorcisme que tocava, el que més em va interessar va ser l'evidència que en el termini aproximat de cinc anys aquesta noia s'haurà convertit en la seva mare. Ja tenen la mateixa fesomia facial, idèntica papada i pentinat i mouen el braç amb el mateix èmfasi. Ja ho diu el saber popular que els testos s'assemblen a les olles, però no esmenta res sobre que mare i filla hagin de semblar germanes bessones. Després de la Terelu va aparèixer per allà el gran Poli Rincón i se'm va escapar una sonora riallada. Home, va ser una estupenda idea portar aquest home, especialista en embolicar la troca a la COPE i escèptic reconsagrat. Tinc la sensació, però, que no van afinar prou la punteria. Hauria estat millor portar-lo un parell de dies després, quan el seu estimat Real Madrid ja hagués passat a millor vida després de ser eliminat pel Barça. Llavors tot hauria adquirit més sentit, tots els seus fantasmes interiors haurien estat expulsats i l'exorcisme hauria estat un èxit. Ai! Els ha faltat vista a aquests de Más allá de la vida.

Al magazín de tarda de la cadena SER, La ventana, de dimecres, la periodista Gemma Nierga va tenir el bon criteri de fer una trucadeta a Sergio Sauca perquè pogués explicar la seva versió sobre les crítiques que li van caure per la retransmissió del Barça-Madrid. Ell va disculpar-se per si algú es va sentir molest, però va reiterar que les crítiques no tenen fonament. Home, Sergio, faltant 2 minuts per al final vas dir: “El Madrid necessita un gol ja!”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.