Comunicació

La mirada

La foscor i la llum

És aquest el model de televisió imparcial que proposa el PP?

Han vist el famós vídeo de Telemadrid en què s'acusa Pep Guardiola de ser l'instigador de l'atac amb bengales a l'hotel del costat de Canaletes? No se'l perdin perquè val la pena. No es pot ser més manipulador, més cínic i fastigós. Parlen de “repressions i amenaces” de l'entrenador als mitjans de comunicació, als àrbitres i als seus propis jugadors perquè siguin bruts, fingeixin i insultin l'adversari. És aquest el model de televisió neta, transparent i imparcial que proposa el Partit Popular i Maria Dolores de Cospedal en oposició a la parcialitat i la manca de rigor que atribueixen de Televisió Espanyola? Li han passat aquest vídeo a la secretària general del Partit Popular? Ens podria dir què n'opina? No, és clar, no
en deu opinar res. Ja deu tenir prou feina barrinant el proper disbarat, la propera manipulació.

I als antípodes d'aquesta nàusea, la resplendor d'un vídeo que avui ve de gust recuperar i que ens abelleix de recomanar: l'Informe Robinson que fa un parell d'anys van dedicar a Severiano Ballesteros.

Tot un prodigi de
delicadesa, de talent per
a la narració i l'evocació, de capacitat per fer
emocionar amb una imatge, una veu en off i un
trajecte amb cotxe.

La vida d'un gegant de l'esport i la seva lluita
contra la foscor, les ombres, la mort. Fantàstiques paraules les del reporter de TVE que informava ahir des de la porta de casa de Seve: “Ha marxat amb el vestit dels diumenges posat. Esperem que allà on sigui hi hagi molts prats verds per poder jugar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.