Comunicació

La mirada

A Llorca

‘España directo' va servir un grapat d'imatges rellevants

Sobre el tràgic terratrèmol de Llorca, només voldria dir que he quedat petrificat amb el vídeo de TVE en què es va enregistrar en directe la caiguda del campanar. Uns quants metres més enllà i els podria haver aixafat literalment. No puc deixar de sorprendre'm i de celebrar aquesta excitant dosi d'immediatesa que tot sovint ens regala el periodisme. Enhorabona a l'equip d'España directo, que ens va servir un bon grapat d'imatges rellevants i amb un bon treball de reporterisme d'urgència. Entre ahir i avui desenes d'equips i unitats mòbils s'han desplaçat a l'indret dels fets. M'agradaria no haver d'assistir a segons quins espectacles denigrants que ben segur ja deuen bullir dins el cap dels més insignes cirurgians del mal gust televisiu. Com que en el fons som uns innocents, esperem que per una vegada puguin contenir la seva predilecció per fer pornografia del dolor aliè, les seves ànsies de sang, víscera i misèria.

La Gemma Busquets ja els en va parlar dimecres al seu Zàping, però, a més a més de subscriure-ho tot, voldria afegir un parell de coses sobre Piratas. És necessari que els dos actors protagonistes ho facin tan malament? Em va sorprendre que Pilar Rubio decidís ensenyar una mica de carn a l'escena del bany al llac. Lamentable la lluita d'espases: sembla com si no haguessin tingut entrenador d'esgrima. Per què no hi ha manera que cap sèrie d'època els surti amb una mica de cara i ulls? Per què aquesta gent sembla abonada a voler mimetitzar les enyorades i mai prou valorades subhastes finals de l'Un, dos, tres?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.