Comunicació

La mirada

Indignat

Consideren els “indignats” que els periodistes estem venuts al poder

Ahir les càmeres de televisió eren, més que mai, on havien de ser: enregistrant tot el que s'esdevenia als voltants del Parlament de Catalunya. El testimoni que ens han deixat no té preu perquè reflecteix uns fets tristament històrics i també dóna una imatge ben galdosa d'aquest moviment de persones, els “indignats”, que legítimament protesten contra la injustícia i l'arbitrarietat del sistema però que ahir, llàstima, van deslegitimar-se solets. Veure el president Mas sortint d'un helicòpter, el rostre desencaixat de la diputada Geli mentre l'envoltaven i l'escridassaven i el diputat Boada corrent mentre una bossa d'escombraries li impactava al cap, són instants que em van deixar commocionat. A Els matins van connectar en directe amb Josep Maria Martí Rigau –excel·lent cronista parlamentari–, que es trobava dins d'un furgó policial acompanyat d'alguns polítics. La seva intervenció va ser tremenda: “Estem dins de la Ciutadella i tenim els animals a l'esquerra... em refereixo a les bèsties del zoo, eh?”. I de fons se sentien els tímids somriures de Cuní i els seus tertulians. Ah! El sempre suggestiu poder del doble sentit... I voldria mencionar també les agressions i coaccions als mitjans. Consideren els “indignats” que els periodistes estem venuts al poder, que som la veu de l'amo i que no expliquem amb prou honestedat quines són les seves reivindicacions. Els he escoltat
dir que els violents són només alguns. Doncs sabeu què podríeu fer? Envieu-nos una nota de premsa condemnant les agressions i coaccions d'ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.