Comunicació

El zàping

Al·licients a Playa Uva

És brutal com es reinventen amb nous escàndols i l'èxit que obtenen

Tele 5 ha sabut reinventar Supervivientes d'una manera digna d'estudi. Vist l'èxit de Sálvame i vist el descens gradual d'audiència del xou de l'illa any rere any, no només van decidir posar Jorge Javier Vázquez com a presentador sinó que amb ell hi van traslladar també tot l'esperit del seu programa. Supervivientes s'ha convertit en un apèndix del xou de tarda amb constants polèmiques autogenerades i sobretot més èxit que mai. És brutal el que estan aconseguint. Com es reinventen amb nous escàndols setmana a setmana, com s'escandalitzen i munten debats a tota hora a Tele 5 (matí, tarda i nit) sobre el que ells mateixos han fomentat i sobretot com els espectadors sempre en demanen més. Les xifres d'aquest Supervivientes són estratosfèriques en l'era TDT.

Els al·licients a Playa Uva s'han anat encadenant i quan creus que ja no poden superar-se ho fan. Aída Nízar va ser el primer. De seguida s'hi va unir la recerca del transsexual. Sempre subjacent, Kiko Rivera va aconseguir el súmmum amb la Pantoja a plató. Per evitar la caiguda que tocava a continuació, Tele 5 va enviar a l'illa de reserva un noi problemàtic que els va muntar un gran sidral en un tres i no res. Però, és clar, també va marxar en un tres i no res. Calien nous al·licients. I en un 2x1 van enviar a l'illa Amador Mohedano perquè es rebolqués en directe per la sorra amb Rosa Benito, i sobretot el recurs infal·lible: Aída Nízar. És tan brut el que ha fet que no val la pena comentar-ho, però també és totalment demagògic com la crucifiquen els mateixos que han creat i continuen alimentant el monstre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.