Comunicació

El zàping

Els àngels vencen els dimonis

No hi va haver
un gran combat final entre
els dos bàndols

Previsible, ensucrat i mal resolt en diversos aspectes. Així va ser el final d'Ángel o demonio, una sèrie juvenil que segurament hauria funcionat a Cuatro però que es va voler quedar Tele 5 i que s'ha enfonsat. Era per a un públic concret i en una gran cadena comercial era impossible que complís les expectatives. Com a molt potser a Antena 3, més aficionada a les sèries juvenils, però no a Tele 5, i encara menys a La 1.

El target de la sèrie es devia quedar satisfet amb el final (si és que va aguantar fins a quarts de dues de la matinada): la parella protagonista acaba junta en el bàndol dels àngels, després que ell (fins llavors dimoni) se sacrifiqui per l'amor que sent per ella. I es veu que així es compleix una profecia, i els dos protagonitzen una escena al llit en què acaben amb la mateixa posició que l'estàtua dels àngels amants que presideix l'entrada en aquestes estances de blanc celestial en què figura que es reuneixen els àngels i que era l'element principal de la capçalera de la sèrie.

Era obvi que la sèrie seria políticament correcta i que, per tant, els àngels vencerien els dimonis, tot i que no hi va haver un gran combat final entre els dos bàndols com hauria estat lògic. De fet, no hi va haver un desenllaç fatídic per a tots els dimonis. El final és només la derrota d'Alexia, condemnada a ser immortal sense poders, però la resta del clan se suposa que continuarà fent el mal. També van deixar penjats molts altres personatges, però tenint en compte que Tele 5 va ordenar tancar de cop la sèrie, encara van saber resoldre-ho millor que en altres sèries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.