Comunicació

L'Associació Serra Mariola convoca el concurs del logotip identificador

L'associació l'integren 6 poblacions dels voltants de Mariola amb l'objectiu de promocionar l'espai natural

L'Associació Serra Mariola, a la que pertanyen els ajuntaments d'Alcoi, Agres, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro, ha fet públiques les bases per a l'elecció del seu logotip identificador, un concurs al que es destinen 1.000 euros com a premi per al guanyador.

L'objectiu de la convocatòria , segons s'expressa al document , «es crear una imatge que servisca per a distingir-la de les altres institucions o empreses de l'Estat espanyol i de la resta del món, així com el desenvolupament del manual en què es reflectirà la normativa d'aplicació d'aquesta identitat corporativa, sent necessari que el logotip resolga visualment tota la simbologia del territori d'acció on l'Associació Serra Mariola desenvoluparà les seues activitats», pel que el logotip ha de tindre «la força expressiva on es reconeguen els valors intrínsecs del territori que pretén promocionar i representar».

El tema o motiu del disseny serà lliure, podent-se presentar en blanc i negre o color i es valorarà qualsevol tipus de referència que s'identifique amb l'Associació, tant en el que concerneix a la seua comesa com a institució, com a elements relatius al disseny. El termini de presentació d'obres ha quedat fixat per al dia 30 d'octubre i caldrà remetre-les a Emili Calatayud i Gisbert, Àrea de Relacions amb l'Entorn – Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Edifici Carbonell, 4ª planta - Plaça Ferrándiz i Carbonell, s/n – 03801 Alcoi. Per a més informació, consultar el web municipal local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.