zàping

Amb retirada prèvia

Antena 3 va estrenar fa un parell de setmanes la segona temporada de Sin cita previa, la sèrie que va sorgir d'Anatomía de Grey. La cadena ja va emetre de manera irregular la primera temporada de Sin cita... l'estiu passat i la va acabar col·locant de matinada. També és veritat que les audiències no eren per tirar coets. Probablement per això, la segona temporada ja no l'han programada en prime time, sinó gairebé a les dotze de la nit dels diumenges, a continuació d'aquell invent impresentable que és Doctor Mateo. La doctora Addison Montgomery ha aguantat dos episodis en antena, els de l'únic dia que l'han emès: retirada i sense previsió de tornar.

Les cadenes cada cop tenen menys paciència amb les sèries, sobretot amb les americanes, i això no és exclusiu d'Antena 3. Telecinco feia exactament el mateix fa uns quants dies amb la nova versió de Sensación de vivir, amb la diferència que la retirava d'un dels seus canals satèl·lit (La Siete), després de d'haver-ho fet de la cadena mare, amb tres episodis emesos.

Amb aquesta política de programació difícilment s'aconsegueix enganxar ningú a res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.