Comunicació

‘The Crown’ triomfa als premis Emmy

Netflix aconsegueix triomfar gràcies també a la minisèrie ‘Gambito de dama’

‘Ted Lasso’, d’Apple TV+, aconsegueix la victòria com a millor comèdia

Netflix ha triomfat aquesta nit en la cerimònia dels premis Emmy gràcies a les produccions The Crown, que s’ha coronat com a millor sèrie dramàtica, i Gambito de dama, que s’ha emportat el guardó a la millor minisèrie.

The Crown s’ha imposat a les també nominades The Boys, Bridgerton, The Handmaid’s Tale, Lovecraft Country, “The Mandalorian, Pose i This is Us.

A més de millor sèrie dramàtica, The Crown, una producció sobre la corona britànica, s’ha emportat els premis a millor actriu (Olivia Colman), millor actor (Josh O’Connor), millor actriu secundària (Gillian Anderson), millor actor secundari (Tobias Menzies), millor direcció (Jessica Hobbs) i millor guió (Peter Morgan). En total, 11 premis.

El premi a la millor sèrie de comèdia se l’ha endut Ted Lasso, d’AppleTV+, sobre un entrenador de futbol americà sense gaires coneixements de futbol i la seva feina com a tècnic d’un equip de la Premier League. Aquesta sèrie també s’ha endut els diversos premis a la millor interpretació, excepte el de millor actriu de comèdia, que ha estat per a Jean Smart, de Hacks.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia