Comunicació

La mirada

Premis Ràdio Associació al ‘Telenotícies'

No costaria pas gaire mencionar també els altres premis

Un diputat del PP ha demanat que Televisió de Catalunya no sigui l'equivalent a la televisió propagandística que Hugo Chávez té a Veneçuela. Caram, quina comparació tan poc escaient, tan injusta i poc original. Són d'aquelles coses que un diu per fer-se el graciós, per demostrar el bon nivell de les seves ocurrències. TVC ha d'aguantar sovint consideracions d'aquest tipus. Moltes vegades són apreciacions esbiaixades o desproporcionades, afectades pel zel hiperbòlic i interessat dels polítics. En canvi, hi ha altres qüestions, sovint subtils i menys polititzades, que passen desapercebudes.

Un exemple. TN migdia de dimarts. Informació sobre els premis anuals que concedeix Ràdio Associació. A la notícia donen fe dels premis obtinguts pels professionals de Catalunya Ràdio o vinculats amb l'emissora al llarg dels anys (Marta Romagosa, Adelina Castillejo i Joan Anton Ramoneda) i també els de Televisió de Catalunya (Mari Pau Huguet i el Club Super 3). Em sembla perfecte, i a més a més molt lògic, prioritzar els guardons atorgats a professionals de la casa, però, home, no costaria pas gaire mencionar també els altres premis, més que res perquè a ningú se li acudeixi utilitzar la perillosa etiqueta del sectarisme. Ràdio 4, Ràdio Desvern, IB3 i RAC1, entre altres mitjans, també van obtenir reconeixements. Molts mitjans catalans no tenen recança en fer-se ressò de premis, estrenes destacades, índexs d'audiència i altres notícies destacades sobre TVC. En canvi a ells sembla que els costa una mica més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.