cultura

Literatura

El premi de novel·la breu, per a Rosa Pagès

L'escriptora d'Almoster Rosa Pagès va recollir divendres a la nit el 29è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa. Un guardó que va guanyar amb l'obra Han entrat a casa, on diferents enigmes s'originen a partir d'un robatori en un domicili.

El món de la parella que hi viu centra la història del text que es va endur els 5.000 euros del premi i la publicació de l'obra per Pagès Editors. “No és ben bé un thriller, però és una història amb uns tocs inquietants on també he intentat introduir alguns elements fantàstics”, va explicar la seva autora, Rosa Pagès, que va afegir que la novel·la pretén ser “una reflexió al voltant de l'entrada d'uns lladres a casa i del que passa amb els protagonistes, un matrimoni sense fills que ha passat l'època daurada de la relació de parella”.

A més, el jurat va atorgar l'accèssit, dotat amb 1.000 euros, a La malaltia de les tietes de l'Eixample, que gira al voltant de les relacions intergeneracional i està escrita per Núria Mundó, de Matadepera. En el seu cas, no va poder recollir el premi i ho va fer simbòlicament per ella l'escriptor i membre del jurat Pep Coll.

Durant l'acte, amenitzat amb la música de &The Band, l'orquestra d'adults de l'Escola de Música de Mollerussa, es va destacar l'elevada qualitat dels 42 originals presentats en aquesta edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia