Música

Música

El 5è FestiSurf Costa Brava es trasllada a Castell d’Aro

La cinquena edició del FestiSurf Costa Brava tindrà lloc aquesta nit a la sala polivalent de Castell d’Aro (20 h a 2 h, gratuït), on s’ha hagut de traslladar des del seu escenari habitual, la platja de Riuet, per les males previsions meteorològiques. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro dins l’àmplia oferta musical d’Estereofònics –80 concerts en quatre mesos i mig–, inclourà les actuacions dels catalans Los Tiki Phantoms (21 h), els britànics i agermanats The Fuzillis (22 h) i MFC Chicken (23 h) i els californians The Phantom Surfers (00.30 h). A més, hi haurà estands de roba, discos i marxandatge, servei de bar i furgoteques.

El FestiSurf Costa Brava s’ha consolidat com la gran cita anual del surf-rock a Catalunya, amb la presència dels millors grups nacionals i internacionals del gènere, com ara els divertits i frenètics The Phantom Surfers, els reis absoluts del surf trash, que comparteixen alguns membres amb The Mummies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia