Música

Concerts i recitals, com a casa

El cicle Pedra Ventosa proposa “concerts i recitals en una sala d’estar amb encant”. La sala en qüestió es troba en una masia de Ravós del Terri, en la qual hi ha una roca mare a través de la qual s’obre camí el vent; i per això, Pedra Ventosa. Demà, diumenge, a les 18 h, hi oferirà un recital el poeta Enric Casasses. No hi haurà res que ho anunciï. Els interessats han d’enviar un correu electrònic a [email protected] i rebran les indicacions per poder-hi assistir. Òbviament, les entrades són limitades, i es pot pagar la voluntat: taquilla inversa.

El cicle Pedra Ventosa programa un concert o recital cada mes: al gener, hi van actuar Ian Sala i Iñaki Nazabal, i al febrer, Paula Grande i Vic Moliner. La pròxima actuació serà la de The Escarteen Sisters , el 28 d’abril. Són les germanes Flavia (violoncel i veu) i Laia (violí, veu i percussió). Tot un fenomen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia