Cultura popular

El Juràssic, a tocar

Dinosaurs Tour, l’exposició itinerant de dinosaures ‘animatrònics’ a mida real arriba a Girona

La mostra exposa una trentena de peces, inclòs el popular ‘Tyrannosaurus rex’

Està considerada la més gran exposició itinerant de dinosaures animatrònics i visitarà per primera vegada Girona. Serà dissabte quan aquesta exhibició prehistòrica s’inauguri a la gran carpa instal·lada a la Copa de la Devesa, on es podrà visitar fins al 15 de setembre.

Aquesta mostra itinerant juràssica, que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres), inclou una trentena de peces inèdites a mida real, algunes de les quals animades, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures. Dinosaurs Tour exposarà triceratops, tiranosaures, protoceratops, parasaurolofus, estegosauris, espinosauris, diplodocus i el famós Tyrannosaurus rex a mida real, entre d’altres. Per fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals dels dinosaures. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, i dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Les entrades tenen un preu de 8 euros.

Aquesta és la primera vegada que es podrà veure aquesta mostra, després de la visita de l’any passat de Dino Expo XXL.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia