Argentona es queda sense temporada de teatre per falta de pressupost

Argentona aquest any no tindrà temporada de teatre, música, ni dansa. Caldrà esperar que vinguin uns temps millors, econòmicament parlant, perquè el cicle cultural, que es feia al centre parroquial, no té pressupost. En una carta personalitzada adreçada als abonats d'anys anteriors, la regidora d'Actes Culturals, Míriam Agama (Tots per Argentona), explica que «aquest any 2010 la programació escènica i cultural argentonina s'ha hagut de modificar lleugerament per l'actual conjuntura econòmica desfavorable, prou coneguda per tothom, i s'ha suprimit el format habitual de cinc espectacles i abonament». Amb tot, la regidoria no descarta treballar una oferta alternativa cultural variada i de qualitat. De moment, Argentona s'haurà de conformar amb la programació regular d'exposicions a la Casa Gòtica i per mantenir la programació cultural habitual coincidint amb les festes tradicionals catalanes, com ara la Diada de Sant Jordi o la Diada Nacional de Catalunya. Malgrat la delicada situació financera, la regidoria anuncia que el municipi no es quedarà sense teatre, ni dansa, ni música, i que en tot cas la proposta es farà en un format diferent. Així, a tall d'exemple, s'assenyala que per al Dia Internacional del Teatre, el dia 27 de març que ve, s'ha programat l'obra La síndrome de Bucay. Pel que fa a la dansa, cap al mes de maig es tornaran a fer les jornades que serveixen per apropar aquesta disciplina artística a tota la ciutadania i, finalment, amb motiu del Dia Internacional de la Música, està previst que es programin diverses propostes musicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LLENGUA

Joan Vall: “La llengua es defensa a les urnes”

BARCELONA
cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona