Èxit del III Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida celebrat a l'Olleria

El III Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida, que s'ha estat celebrant a l'Olleria durant el cap de setmana, ha estat valorat com a un èxit tant pels congressistes participants com per l'organització, tant per la diversitat de les temàtiques abordades, com per la qualitat del seu contingut . «Han estat tres dies molt intensos, on hem estat parlant del passat, el present i del futur de la nostra comarca. On hem tingut diferents espais d'informació, de formació i lúdics. On hem obert portes per a continuar investigant i honrant als nostres avantpassats. On hem creat més vincles comarcals de pertinença, i on ens hem reivindicat», assenyalà Mª Josep Garcia, presidenta de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, a la cloenda del congrés.

L'alcalde de l'Olleria, ciutat amfitriona del congrés, va destacar al seu discurs de cloenda l'oportunitat que ha suposat este congrés per, a partir de l'anàlisi i el debat, plantejar les millors estratègies per al desenvolupament social i econòmic de la Vall. «El debat creat al si del congrés ens proporciona elements suficients per al disseny d'estratègies i l'adopció de decisions per part dels agents econòmics i socials, tant públics com privats. A l'Olleria hem pogut veure quines estratègies podem elegir per al futur de la Vall d'Albaida», ha afegit l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.