Altres

calonge

Història del vi local

Prop de 300 persones van assistir ahir al vespre a la presentació del llibre El Mas Molla a dojo, en què Lluís Molla, penúltima baula d’una nissaga que regenta l’explotació agrària des de fa sis segles, ha mirat de resumir la història del mas i l’elaboració ancestral del vi de pagès. L’acte, a la sala Fontova de Calonge, va servir per donar el tret de sortida a tot un cap de setmana d’activitats per donar valor al vi calongí que es fa als masos, que el reivindiquen com a producte artesanal de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

patrimoni

Comença la rehabilitació de l’església se Santa Maria de Sanaüja

Barcelona

Una escriptora gironina, guardonada als Premis Vila d’Ascó

girona
art

El Museu d’Història de Catalunya repassa 50 anys del Viladecans cartellista

Barcelona
música

Sopa de Cabra i Beth llancen la cançó ‘Temps de sega’

música
música

Tres grans intèrprets homenatjaran Pau Casals

Barcelona
museus

Nit i Dia dels museus, el 18 de maig

Barcelona
Crítica
música

A través dels segles

novetat editorial

Edicions de 1984 publica la ‘Poesia completa’ de Ventura Ametller

Barcelona

El jove i femení batec del bosc literari

Barcelona