Alaquàs serà seu permanent de la secretaria del Congrés d'Història

L'Alcaldessa anuncia l'acord en l'acte de cloenda de la darrera edició celebrada a la vila

El Castell d'Alaquàs acollirà la seu permanent de la secretaria del Congrés d'Història de la comarca de l'Horta Sud, tal i com així ho ha anunciat l'alcaldessa d'aquesta localitat, el director de Quaderns d'Investigació i coordinador del congrés, Enric Joan Redal.

La cinquena edició del Congrés d'Història ha comptat amb el patrocini de la CAM i el suport organitzatiu de l'Ajuntament d'Alaquàs, el Cefire de Torrent, el Museu Conarcal Josep Ferrís, la Fundació Horta Sud, l'Escola la Florida, la Mancomunitat de Municipis i les facultats de Geografia i Història i de Filologia de la Universitat de València.

En coincidència amb la celebració del congrés, l'Institut d'Estudis Comarcals ha lliurat el premi Quico Moret al primer alcalde de la restauració de la democràcia, Albert Taberner, el discurs del qual encara ressona en els cercles polítics i socials de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.