Cinema

Cinc propostes per veure al cine

Les sales de Catalunya reobren avui amb estrenes dels darrers 24 dies i títols d’abans del tancament

Mank, de David Fincher; De Gaulle, amb Lambert Wilson; El año que dejamos de jugar, de Caroline Link, i Sentimental, de Cesc Gay, són quatre propostes de pel·lícules recollides des de divendres en aquestes pàgines que es podran veure a partir d’avui, amb la reobertura dels cinemes catalans. La pandèmia ha creat una situació inèdita, amb el tancament total de sales durant 24 dies. Avui es reobren i posen a disposició dels espectadors una àmplia oferta de films que es projectaven el 29 d’octubre, el darrer dia que van obrir, o que s’han estrenat a la resta de l’Estat durant aquestes tres setmanes i escaig. Us fem cinc recomanacions més per veure a les sales, que obren portes amb les normes sanitàries per la Covid: aforament del 50%, mascareta obligatòria...

Emma

Els que han descobert Anya Taylor-Joy gràcies al seu excel·lent treball a la sèrie de Netflix Gambito de dama i els que ja n’eren fans des de La bruja, poden gaudir de la seva interpretació d’Emma a la nova adaptació de l’obra homònima de Jane Austen. La fotògrafa i directora Autumn de Wilde signa aquest drama romàntic, ambientat a l’Anglaterra del 1815, que ha rebut elogis de la crítica.

Corpus Christi

Les recents nominacions a millor film, director (Jan Komasa), actor (Bartosz Bielenia) i guió dels premis del Cinema Europeu s’afegeixen a la nominació a l’Oscar i a la llarga llista de guardons i elogis d’aquest colpidor drama polonès, que vam poder veure al Bcn Film Fest. Retrata un personatge ple de contradiccions, un jove i carismàtic delinqüent, amb una sincera vocació de capellà, que suplanta el nou mossèn d’un poble.

Tenet

Només per haver desafiat la pandèmia i ser l’estrena de Hollywood més important dels darrers vuit mesos, el darrer film de Christopher Nolan ja es mereix una oportunitat. A més, John David Washington i Robert Pattinson protagonitzen un espectacle total, un carrusel d’emocions que compensa la confusió de la trama.

No matarás

David Victori s’associa a l’actor Mario Casas per proposar un viatge a la foscor, una història que ens situa en el terreny preferit del director d’El pacto: els dilemes morals. Daniel és un bon noi que es veu arrossegat involuntàriament cap a una espiral de violència.

Regreso a Hope Gap

Annette Bening, Bill Nighy i Josh O’Connor (el príncep Carles a la quarta temporada de The crown) escenifiquen el trencament d’un matrimoni després de 29 anys en una plàcida localitat del sud d’Anglaterra. El guionista William Nicholson, nominat a l’Oscar per Tierras de penumbra i Gladiator, es va inspirar en la ruptura del matrimoni dels seus pares per a una cinta que va guanyar el Bcn Film Fest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú