Patrimoni

El castell de Púbol participa divendres en una acció digital a nivell mundial per celebrar el dia dels enamorats

La plataforma Tiqets oferirà demà a les 20 h una visita virtual al museu dalinià, per explicar la història “estranyament romàntica” entre Dalí i Gala

El Castell Gala Dalí de Púbol participarà demà divendres en una acció digital organitzada a nivell mundial per la plataforma de venda d’entrades Tiquets ( www.tiqets.com ), en la qual tothom podrà participar de forma gratuïta. Concretament, es proposa una vetllada romàntica des del sofà de casa, per començar ja a celebrar Sant Valentí, el dia dels enamorats. Es tracta d’una visita guiada de 25 minuts en anglès, conduïda per la seva responsable, Núria Ferrer, que té com a fil conductor la història d’amor “estranyament romàntica” entre Dalí i Gala.

Des de les 4 de la tarda, Tiqets oferirà també altres visites virtuals a diferents espais i monuments de tot el món, incidint sempre en la seva dimensió romàntica: el Palau de Pena, a Portugal (16 h); el Gran Canal de Venècia en gòndola (17.15 h); l’Aquari del Pacífic, a Long Beach, Califòrnia (19 h) i el One World Observatory, de Nova York (21 h). Per participar en una o més d’aquestes experiències cal registrar-se al web de Tiqets. Tots els inscrits rebran la gravació després de la visita guiada en viu, i la podran veure durant tot aquest cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.