Música

Manel actuarà a la Mirona de Salt davant 1.000 persones

El públic podrà estar a peu dret i sense mantenir distàncies, si bé haurà de dur mascareta i acreditar que té poc risc de contagi amb un test d’antígens

El concert forma part de les activitats de l’assaig clínic Obrir Girona

Manel actuarà el proper 21 de maig (21 hores) davant 1.000 persones a la sala La Mirona de Salt (Gironès). El públic podrà estar dret i sense mantenir distàncies, si bé haurà de portar mascareta i acreditar el resultat negatiu d’un test d’antígens a través del certificat digital virtual ICC AOKpass.  

L’actuació està inclosa en les activitats de l’assaig clínic Obrir Girona, que fa dues setmanes ja va organitzar un concert amb més de 200 assistents sense mantenir les distàncies.

Com a la resta d’activitats de l’assaig clínic, els qui hi vulguin assistir hauran de certificar que tenen poc risc de contagi de Covid-19. Per tal d’obtenir el passi virtual ICC AOKpass cal presentar un resultat negatiu a un test d’antígens, que s’haurà de fet 36 hores abans del concert en alguna de la trentena de farmàcies acreditades per fer-los, a un cost de 8,5 euros. En el cas d’haver estat vacunats, els assistents poden presentar el certificat de vacunació per validar el seu passi. Si s’ha superat el virus, caldrà presentar els resultats d’una PCR positiva de més de quinze dies. En aquests dos últims casos, la farmàcia cobrarà 2,5 euros per validar els certificats.

Les entrades es posaran a la venda el dimecres 12 de maig a les dotze del migdia a través de la pàgina web de la sala de concerts de Salt. Les entrades estaran emmagatzemades a l’aplicació Tiketblok i tot el públic l’haurà d’instal·lar al seu telèfon mòbil per accedir a l’esdeveniment. Amb aquesta aplicació s’identifica als assistents a través del seu dispositiu.

D’aquesta manera, quan algú compri més d’una entrada caldrà que aquest transfereixi cada entrada a un assistent i que a l’hora d’accedir a la Mirona tothom tingui la seva pròpia entrada. Això garanteix que els organitzadors poden posar-se en contacte amb cada persona durant i després del concert.

De les 1.000 entrades disponibles els organitzadors d’Obrir Girona en reservaran 100 per al personal sanitari. Aquestes se sortejaran entre aquells treballadors que s’hi inscriguin. La idea és agrair al col·lectiu la feina feta durant tota la pandèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona