Música

El Sónar torna amb força

The Chemicals Brothers, entre els 32 artistes avançats de l’edició del 2022

Tha Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia i Joy Orbison, entre els confirmats

Fent un salt en el temps forçat per la pandèmia, amb les edicions del 2020 i el 2021 cancel·lades, el Sónar ja mira al 2022 i ho fa amb forces renovades: ahir el festival barceloní va avançar els 32 primers artistes del centenar que estan previst que actuïn del 16 i 18 de juny de l’any vinent als seus recintes habituals de Fira de Montjuïc i Fira Gran Via. En aquest primer avançament destaca un nom: The Chemical Brothers . Els “llegendaris herois de l’electrònica”, com els presenta el festival, hi presentaran “nova música i nou show audiovisual”, després de trenta anys d’història i una llista interminable d’èxits ballables.

Altres noms anunciats ahir són The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison i Louisahhh, que també presentaran al Sónar 2022 els seus nous espectacles en directe, compartint cartell amb AJ Tracey, Polo & Pan, Tomm¥ €a$h, Sega Bodega, Morad, Lafawndah, Ms Nina, Locoplaya i Recycled J. Pel que fa a discjòqueis, està previst que passin per les cabines del festival The Blessed Madonna, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Dj Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Jayda G, Lechuga Zafiro, Jamz Supernova, La Fleur, Chico Blanco i Jyoty.

En els pròxims dies s’anunciaran les dates en què sortiran a la venda les entrades de Sónar Barcelona 2022 , però els espectadors que desitgin assegurar la seva entrada abans de la venda general ja poden apuntar-se a sonar.es/ca/2022/tickets .

També està previst que en les pròximes setmanes s’anunciïn les programacions dels dos nous festivals que el Sónar presentarà la tardor del 2021 a Barcelona: AI and Music Festival, el 27 i el 28 d’octubre, i el SónarCCCB, el 29 i el 30 d’octubre. Tots dos festivals, “presencials i amb un alt component digital”, inclouran més de 60 activitats, entre concerts i sessions, xerrades, debats i presentacions de Sónar+D. L’AI and Music tindrà avui com a pròleg el streaming del workshop col·laboratiu Exploring connections between AI and music (17 a 19 h), coorganitzat per la UPC, en què artistes com ara Claire L. Evans de YACHT, Jan St. Werner de Mouse on Mars i Iván Paz es reuniran amb experts en intel·ligència artificial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen