Música

Calonge i Sant Antoni tindran un nou festival

F-estiu rebrà La Locomotora Negra, Andrea Motis i Albert Guinovart

Calonge i Sant Antoni estrenarà aquest estiu un festival musical, anomenat F-estiu, que programarà actuacions en diferents punts del municipi, sobretot al castell, però també al Collet i a la plaça des Monestrí del passeig de Sant Antoni. El nou festival està organitzat per l’Ajuntament i dirigit pel periodista Francesc Sánchez Carcassés, conegut entre moltes altres coses per haver estat presentador durant molts anys –i ara també n’és director artístic– de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. A més, Sánchez Carcassés va ser també comissari de l’Any Viladesau a Calonge.

El F-estiu presentarà la seva programació definitiva en els pròxims dies, però ja se sap que concentrarà la seva programació en el mes d’agost, entre els dies 6 i 21, amb la possibilitat que hi hagi també alguna data a final de juliol, en funció de les agendes dels artistes. De moment, s’ha confirmat que hi actuaran La Locomotora Negra –formació que ha actuat a Calonge en diverses ocasions i que ara es troba en plena gira de comiat–, Andrea Motis i el compositor i pianista Albert Guinovart. Com es pot veure, F-estiu neix amb la voluntat de barrejar estils diversos com ara el jazz, la música clàssica, el pop i el rock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia