Cultura

Els Amics de les Arts, Sanjosex i Beth, a Pals

El festival Musica’t programa també Reggae per Xics, In Crescendo i Ginestà

El festival Musica’t Pals celebrarà la seva segona edició del 3 de juliol al 21 d’agost, amb sis concerts de diversos estils, amb entrada gratuïta o a preus molt populars, en dos escenaris diferents del municipi empordanès: la plaça de Catalunya i la zona del pavelló. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Pals i és produït per la promotora Dmusical. A la zona del pavelló, s’hi han programat els concerts del grup vocal In Crescendo, guanyador de la segona edició del concurs Oh Happy Day! de TV3, el 3 de juliol (gratuït); el bisbalenc Sanjosex, el dia 11 de juliol (3 euros), i la cantant Beth, el 24 de juliol i també gratuït.

A la plaça de Catalunya, hi tindran lloc els concerts d’Els Amics de les Arts, el 7 d’agost (12 euros); Reggae per Xics, amb la seva música jamaicana per a totes les edats, el 8 d’agost, i Ginestà, el 21 d’agost, tots dos de franc. Les entrades, amb preu o gratuïtes, s’han de reservar a: festivalmusicat.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.