Música

Crònica

música

Els Estopa de sempre

Els germans Muñoz van començar forts el seu concert de dimecres a Cap Roig , disposats a escalfar un ambient que la pluja de la tarda havia refredat molt. I ho van fer amb Tu calorro, del seu primer disc, Estopa (1999), del qual tampoc van faltar La raja de tu falda o El del medio de los Chichos.

De bon començament Estopa va demostrar la seva connexió amb un públic entregat que va trigar a aixecar-se de la cadira, i sempre amb la mascareta posada (d’això ja se n’encarregava el personal de seguretat). Després d’un “Bona nit Cap Roig, bona nit Calella, bona nit Girona, bona nit Catalunya, i ja està!”, ja van anunciar que seria un concert de “cançons velles, de no tan velles i de noves, una mica de tot”. I així va ser, i van anar intercalant cançons més clàssiques com Tragicomedia, Poquito a poco, Me falta el aliento o Fuente de energía, amb altres de l’últim disc, Fuego , com ara Camiseta de rock and roll, Último renglón o Yo no estoy loco. I José va cantar en solitari Ya no me acuerdo.

S’acostava el final de la nit i, en un moment distès i divertit, els de Cornellà van presentar els tècnics de so i llum i els músics de la banda, abans de dedicar als sanitaris i als treballadors de primera línia en aquesta pandèmia Pastillas de freno. Per al comiat, els dos germans a la guitarra, sols i sense banda, van voler fer un repàs del que van viure en la seva habitació d’adolescents. I després d’interpretar Me’n vaig a peu, de Serrat, van tancar la nit amb Cacho a cacho i Como Camarón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona