cultura

Bach i Vivaldi inauguren Torroella

Des d'avui i fins al 20 d'agost setze concerts tindran lloc en el marc arquitectònic de l'església de Sant Genís –excepte dos concerts que es faran a Pals i Verges– dins la programació del 30è Festival de Músiques de Torroella de Montgrí. Qui tindrà l'honor d'oferir el concert inaugural (avui a les 22.00 h) serà l'Acadèmia 1750 Et Orquestra Històrica del Festival de Torroella, sota la direcció de la seva concertino i directora assistent Farran James, que dirigirà les Cantates BWV 78, 82 i 140 de Johann Sebastian Bach. El concert –en què intervendran la soprano Raquel Andueza, la mezzosoprano Marta Infante, el tenor Lluís Vilamajó i el baríton Pau Bordas– marcarà l'inici del Projecte Bach 2010-2021, una ambiciosa producció de l'Acadèmia 1750 per als pròxims onze anys, amb la interpretació de la integral de les cantates religioses de Bach.

Demà, també a l'església de Sant Genís (22.00 h), hi haurà la primera de les actuacions de l'Accademia Bizantina de Ravenna amb el seu director titular Ottavio Dantone, principal artista convidat. El concert comptarà amb l'actuació de la destacada soprano francesa Sandrine Piuau, que interpretarà un programa monogràfic dedicat a Antonio Vivaldi. El dilluns 2 d'agost la mateixa formació oferirà els Concerts per a orgue i orquestra de Händel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA