Música

Barcelona serà la segona parada de la gira mundial de Red Hot Chili Peppers

El grup californià actuarà el 7 de juny a l’Estadi Olímpic tres dies després d’arrencar a la Cartuja de Sevilla un recorregut que els portarà a estadis de 32 ciutats europees i nord-americanes

Les entrades es podran adquirir en prevenda per a fans a partir d el 13 d’octubre a Europa i el 15 s’obrirà la venda general

Els Red Hot Chili Peppers han anunciat aquest dijous una nova gira mundial d’estadis que arrencarà el 4 de juny del 2022 a La Cartuja de Sevilla i arribarà el 7 de juny per l’Estadi Olímpic de Barcelona.

La gira, produïda per Live Nation i que recorrerà 32 ciutats europees i nord-americanes, marcarà el retorn del guitarrista John Frusciante, que va abandonar la banda el 2007 per bolcar-se en la seva carrera en solitari. El grup californià interpretarà els grans èxits de la seva carrera i també presentaran els tems del seu pròxim àlbum.

Les primeres entrades es podran adquirir en prevenda per a fans a partir del dissabte 9 a Amèrica del Nord i des del dimecres 13 d’octubre a Europa al web del grup. La venda general s’obrirà a les 10 del matí del 15 d’octubre a les plataformes habituals.

Acompanyaran el grup diferents artistes convidats segons la ciutat, com Beck, The Strokes, King Princess i St Vincent. En les dues úniques actuacions a l’Estat, a Sevilla i Barcelona, els convidats seran A$AP Rocky i Thundercat.

Després de passar per la capital catalana la gira continuarà a Nimega, Budapest, Florència, Manchester, Londres, Dublín, Glasgow, Leuven, Colònia, París i Hamburg.

El 23 de juliol començarà l’etapa nord-americana a Denver i prosseguirà amb concerts a San Diego, Santa Clara, Los Angeles, Seattle, Las Vegas, Toronto, Miami, Atlanta, Nashville, Detroit, E. Rutherford, Chicago, Charlotte, Filadèlfia, Washington, Boston i Orlando. El punt i final arribarà el 18 de setembre al Globe Life Field d’Arlington, Texas.

El grup liderat per Anthony Kiedis ha donat la notícia de la seva gira amb un vídeo en el qual tots els integrants surten disfressats imitant els presentadors d’un informatiu que anuncien la notícia i citen les ciutats per les quals passaran al llarg del 2022.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona