cultura

El CELS continua amb les presentacions del «Tío paragüero" per la comarca

Fins a final de mes, diverses localitats dels Serrans acolliran l'acte de presentació d'aquesta publicació que recull el legat oral.

La població serrana de Figueroles de Domenyo, ha estat el punt de partida de la campanya que el Centre d'Estudis la Serrania, ha programat per a aquest estiu sota el nom genèric de "El CELS fa el seu agost" i que ha de portar a aquesta organització cultural i social a diversos punts de la geografia comarcal.

L'activitat preveu la presentació del tercer volum de la publicació El tío paragüero, la seua explicació i difusió entre els assistents a cada acte, i el foment de la complicitat dels majors de cada poble visitat, perquè facen d'informadors per al proper número, que ja es troba en preparació.

D'ací a finals de mes, hi ha prevista presentacions a Toixa, Bugarra, Xelva, Benaixeve. la Iessa, Xestalgar, Xulella i Ares dels Oms, després d'haver passat per Titagües, Sot de Xera, les Alcubles, Calles i Domenyo, entre d'altres.

El Centre d'Estudis la Serranía, ha començat paral·lelament a la presentació del tercer volum de El Tio paragüero, la recollida d'informació sobre dotacions sanitàries a la comarca, a fi de poder elaborar un informe d'aquest segment que tanta necessitat té la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.