Cultura

Audiovisual Sport exercirà accions judicials pel canvi d'horaris dels partits

Audiovisual Sport (AVS) ha anunciat avui, mitjançant un comunicat, que exercirà accions judicials contra Mediapro, La Sexta i la Lliga de Futbol Professional (LFP), per variar els horaris dels partits d'aquest cap de setmana, quan ja havien estat fixats prèviament.

AVS afirma que el passat 18 d'octubre va remetre a la LFP els horaris dels partits per a la jornada que se celebrarà aquest cap de setmana, fixant per a l'emissió en obert, dissabte a les 22 hores, el partit entre el Reial Madrid i el Deportivo i l'Athletic Club-Reial Betis el mateix dissabte, a les 20 hores, per ser retransmès en peatge per visió.
Malgrat això, AVS afirma que avui la LFP ha modificat els horaris dels dos partits esmentats, el Reial Madrid-Deportivo l'ha traslladat al diumenge, a les 17 hores i l'Athletic Club-Reial Betis al dissabte a les 22 hores. A més, critica la nota, la LFP, "en no tenir competències per a això, ha declarat aquest últim partit com 'd'interès general'" perquè considera que AVS "és l'única autoritzada per a designar un partit d'interès general i per a qualsevol altra modalitat d'explotació".

Aquest canvi, sempre segons AVS, està motivat "per les pressions que Mediapro i la LFP estan exercint sobre els clubs de futbol, interferint i pertorbant AVS en l'explotació dels drets audiovisuals i suposa una violació flagrant de l'acte judicial executiu del Jutjat de Primera Instància núm. 36 de Madrid, que va estimar íntegrament les mesures cautelars sol·licitades per AVS contra Mediapro".

Aquesta "complicitat" de la Lliga amb Mediapro i La Sexta es manifesta en la "rapidesa" amb què aquesta cadena ha comunicat la seva intenció d'emetre el partit Athletic Club-Reial Betis el dissabte, a les 22 hores.

Recorda que "Mediapro/La Sexta ja va oferir la setmana passada en obert l'Espanyol-Reial Madrid, amb el senyal de TV3, emetent de forma pirata el partit".

Això no obstant, i "amb la finalitat de no provocar més pertorbació als espectadors", AVS oferirà en peatge per visió el Reial Madrid-Deportivo diumenge a les 17 hores i l'Athletic Club-Reial Betis als operadors de televisió en obert perquè puguin emetre l'esmentat partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les setenes jornades Transversal se sumen al centenari de la mort d’Àngel Guimerà

el vendrell

L'art català desaparegut

Barcelona

Veu arrossegada del carrer

Barcelona
Ryûsuke Hamaguchi
Director de cinema

“Cada generació deixa els problemes per a la següent”

Barcelona
Ferran Palau
El músic de Collbató presenta disc i curtmetratge

“Sense idees boges, el país, culturalment, no avançaria”

Barcelona
Art

Patricio Reig indaga a La Mercè en la dialèctica de la mirada

Girona
Crítica

Passió per l’òpera

Crítica

L’humanisme que defensa la naturalesa

“Vosaltres, els catalans”