Llibres

Eric del Arco, nou president del Gremi de Llibreters de Catalunya

El Gremi de Llibreters de Catalunya acaba d’escollir nou president i junta directiva. Durant una assemblea extraordinària, les llibreries agremiades han ratificat per unanimitat la candidatura de la junta directiva encapçalada per Eric del Arco, llibreter de la Documenta, a Barcelona. Aquesta junta substitueix la que ha estat dirigida els darrers quatre anys per M. Carme Ferrer, de l’Empúries de Girona.

La junta sortint ha encoratjat i ofert tot el suport al nou equip i aquest ha agraït la feina feta pel seus predecessors, més encara en un període marcat per la pandèmia, i l’enfortiment del Gremi que han aconseguit.

La consolidació del Gremi, el treball a l’entorn de les diverses problemàtiques del sector, la visibilització i l’empoderament de tot el territori, la formació i el prestigi de l’ofici llibreter i l’aposta pel foment lector, són algunes de les línies de treball de la nova directiva, que planteja una governança participativa i oberta a les llibreries.

A banda del nou president del Gremi, la nova junta directiva està formada per Gemma Barrufet (A Peu de Pàgina, Barcelona); Maite Sánchez (Pebre Negre, Barcelona); Oliva Pascual (L’Aranya, Cerdanyola del Vallès); Mertxe París (El Genet Blau, Lleida i Barcelona); Fe Fernàndez ( L’Espolsada, Les Franqueses del Vallès); Toni Ferron (Foster & Wallace, Vic); Carlota Freixenet (La Carbonera, Barcelona); Andrea Giovannoli (L’Argonauta, Balaguer); Aitor Martos (Sendak, Barcelona); Anna Nicolau (Les Voltes, Girona); Antonio Ramírez (La Central, Barcelona); Glòria Rius (Laie, Barcelona); Júlia Albesa (La Irreal, Tortosa).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva
Cultura

Ivan Ivanji, escriptor serbi i supervivent d’Auschwitz

ART

El paper pioner d’Espais, en una exposició a Girona

Girona
Cultura

Personatges de tres obres de Guimerà a la façana de la Casa Mural del Vendrell

El Vendrell
figueres

Dibuixos del Dalí adolescent per commemorar els 120 anys del seu naixement

FIGUERES
lletres

Núria Cadenes, Jordi Masó i Maria Mercè Roca, finalistes del Llibreter

barcelona