Altres

cultura

Nova edició del Concurs de Fotografia Solidària a Girona

El termini per a la presentació de propostes serà del 28 d’agost al 18 de setembre

L’Ajuntament de Girona, a través de la Unitat de Cooperació, ha impulsat un any més la convocatòria d’un concurs de fotografia solidària. L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la situació i les condicions de vida de la població de països empobrits i fer-les visibles a través de la fotografia, per tal de “sensibilitzar i crear consciència crítica entre la ciutadania gironina”.

D’aquesta manera, el termini per a la presentació de les propostes començarà el dia 28 d’agost i finalitzarà el dia 18 de setembre. El tema de la fotografia haurà de visibilitzar aspectes directament relacionats amb els drets humans, la cooperació internacional, l’educació pel desenvolupament i la justícia global, i haurà de ser fet, preferentment, durant aquest mateix any.

A més, la fotografia guanyadora s’utilitzarà per a la difusió de la convocatòria del 2024 de subvencions per a projectes de cooperació internacional i d’educació per al desenvolupament que organitza l’Ajuntament de Girona .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia